Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093
Inloggen0
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
Telefoon: +31(0)646212093

Fontodi Flaccianello Della Pieve 2020

Productomschrijving

De Fontodi Flaccianello della Pieve  is gemaakt van 100% Sangiovese druiven en zijn afkomstig uit de oudste percelen van het wijngoed en hebben een strenge selectie ondergaan. aanplant 6.000 druivenstokken per hectare die volgens de Guyot-snoeimethode worden verzorgd. De wijn werd in edelstaal vergist, waarbij het proces zonder toevoeging van vreemde gistsoorten natuurlijk verliep. De malolactische vergisting vond plaats in barriques. De wijn krijgt 18 maanden houtopvoeding op nieuwe barriques gemaakt van Allier- en Troncais-eikenhout.

De Flaccianello della Pieve heeft een robijnrode kleur met intense fruitige aroma's van pruimen en kersen, viooltjes en vanille. Volle en sappige smaak dankzij de zachte tannines. De afdronk is complex met impressies van cacao, tabak en fruit. Een aantal jaar geduld zal beloond worden!

Eerder bekeken

Fontodi Flaccianello Della Pieve 2020
FontodiFlaccianello Della Pieve 2020

De Flaccianello della Pieve 2020 heeft een robijnrode kleur met intense fruitige aroma's van pruimen en kersen, viooltjes en vanille. Volle en sappige smaak dankzij de zachte tannines. De afdronk is complex met impressies van cacao, tabak en fruit. 

Op voorraad
€129,95 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking