Een deel van de wijn ondergaat een rijping op Frans en Amerikaans eiken voor 9 maanden, waarvan 30% nieuw. Volle wijn met tonen van noten, cacao, kaneel, ceder en gedroogde bessen. De tannines geven de wijn een bite. Zwarte bes, cassis, viooltjes, cacao e
Afkomstig uit de Vallée du Rhône, op bodems met keien, gravel en kalksteen. De druiven worden heel vroeg in de ochtend geplukt om frisheid te behouden. De druiven worden geperst en vergisten vervolgens in RVS tanks. In de geur abrikozen, perzik, mango
Half flesje (0,375L). Amberkleurig. Complex met gekonfijte citrusschillen en zoete specerijen. Gelaagde wijn. Pruimen, eau-de-vie, oranjebloesem en specerijen. Heerlijk bij brokkelkaas met walnoten.
Na de oogst ondergaan de druiven een gisting met regelmatig overpompen om meer kleur en tannines te verkrijgen. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur. Daarna ondergaat de wijn een rijping van 6 maanden op Frans en Amerikaans eikenhout,
Afkomstig van twee percelen in de Languedoc: Belluguette en Crès Ricards. Het klimaat is er mediterraan. Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne, Vermentino, Viognier
Picpoul de Pinet is doorgaans de wijn voor mossel, schaal en/of schelpdieren. De Picpoul Prestige is qua stijl anders: door de 6 maanden houtrijping krijgt de wijn een rond en romig karakter. Rijp citrus fruit, aangename zuren en lichte vanille toets.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Voor deze chardonnay gebruikt ENATE de druiven van slechts één wijngaard, in het kadaster bekend als n° 234, vandaar de naam. De 234 is heerlijk fris, mineraal en met smaaksensaties van appel, perzik en exotisch fruit maar ook een hint van wilde venkel.
Stefano Perrone is een bijzondere wijnmaker met een duidelijke visie. Dit buikflesje ziet er niet alleen geweldig uit, de inhoud is ook fraai: typische fruitigheid van de Barbera druif, soepel, sappig en toch vol van smaak!
Goudgele kleur met aroma's van rijp tropisch fruit en witte perzik. Een mooie balans in de mond en een minerale afdronk, lichte vanille tonen en veel lengte. De wijn krijgt 8 tot 9 maanden houtopvoeding en kan het beste gedronken worden op 12°C.
Robijnrode kleur. Een aangenaam bouquet met aroma's van kersen, pruimen, chocolade en vanille. De wijn heeft een fluweelzachte en zwoele structuur. De afdronk is intens, rijk en licht zoetig. De wijn rijpt in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten 6 maan
Chardonnay en Pinot Noir creëren deze Brut Rosé. De aanzet met aroma's van rood bosfruit verleiden direct. Groen fris appeltje op het eind.
Anna de Codorníu kwam voor het eerst op de markt in 1984 en staat bekend om elegante Cava's in zijn puurste vorm. Uitstekend als aperitief. Citrus, Tropisch fruit en duidelijke hint van toast en brioche. Romig mondgevoel en strak droge afdronk.