Château Climens 2005 in originele kist (OWC 6). Grote klasse, gemaakt van 100% sémillon druif, loepzuiver met een mooie structuur, elegant en in balans met fruit/ zoet/ frisheid. Op dronk nu-2035+. Behoort samen met d'Yquem tot top van Sauternes.
Oogstjaar 2017 is een officieel gedeclareerd vintage port jaar onder alle porthuizen. Samen met 2011 de beste jaargang van de laatste 20 jaar. Wine Advocate / Robert Parker (97/100 punten).
Niepoort Vintage 2017 is een krachtige en verfijnde port, afkomstig van een uitzonderlijk oogstjaar in de Douro-vallei. Deze vintage port biedt intense aroma's van donker fruit, zoals zwarte kersen en bramen, aangevuld met tonen van kruiden en pure chocol
De hoogste discipline van edele zoete witte wijnen is Trockenbeerenauslese. Alleen in uitzonderlijke jaren is het mogelijk om deze zoete specialiteit te produceren. Elke druif wordt zorgvuldig geselecteerd, zodat alleen de gedroogde, ingedroogde botrytis
Cheval des Andes is de samenwerking van twee wijnhuizen van LVMH-groep: Cheval Blanc (Saint-Émilion) en Terrazas de los Andes. Cheval des Andes wordt gemaakt in Mendoza en is een 50/50 blend van Malbec en Cabernet Sauvignon. Bordeaux meets Argentina.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Gemaakt van 100% Tinto Fino. Vinificatie en élevage 20 maanden op nieuwe Franse eik. De wijn Flor de Pingus is de 2de wijn van de legendarische Pingus. De top uit Ribera del Duero!
Gemaakt van 100% Tinto Fino. Vinificatie en élevage 20 maanden op nieuwe Franse eik. De wijn Flor de Pingus is de 2de wijn van de legendarische Pingus. De top uit Ribera del Duero!
Domaine Chanson Chambolle Musigny 1er Cru 'Les Combottes' 2018.
De Flaccianello della Pieve 2020 heeft een robijnrode kleur met intense fruitige aroma's van pruimen en kersen, viooltjes en vanille. Volle en sappige smaak dankzij de zachte tannines. De afdronk is complex met impressies van cacao, tabak en fruit.
Quinta Do Noval Vintage Port 2000 is een heerlijk digestief, maar kan ook worden ingezet bij rijke oude kazen, pure chocolade of chocolademousse. Nu op dronk maar ontwikkeld zich nog tot minimaal 2040.
PAJZOS Esszencia 2016 is diep oranje van kleur. In de neus zeer complex met aroma's van acaciahoning, abrikoos, gekonfijte vruchten en gedroogde rozijnen. Zoet en honingachtig in de mond, zachte en fluweelachtige textuur en een eindeloze afdronk.