Helderrood van kleur met kruiden en cederhout in de geur. De wijn rijpt 41 maanden op Amerikaanse eiken vaten. Een complexe en soepele smaak met vanilletonen maar ook weer mooie kruidigheid. Lange afdronk.
Helder robijnrood van kleur. In de neus kersen, rozen, aarde, leer, specerijen en salie. Rijk en krachtig. Tegelijkertijd harmonieus en zacht. Oogstjaar 2016 is groots en heeft een enorm bewaarpotentieel!
Bodegas Mas Alta, 'La Basseta' 2019. '100% garnacha aged for 16 months in French oak barrels (1 and 2 years old) and aged for a second time for 12 months with 50% of the wine in cement and the other 50% in foudre.'
Argiano, Brunello di Montalcino 2016.
Argiano, Brunello di Montalcino 2013.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
'Perrier-Jouët Grand Brut reminds me of suede or nubuck leather – it has a texture that is soft and supple, yet dense and structured. It is a wine constructed on very firm foundations.'
Expressief in geur met bloesem en licht notig. In de smaak veel energie, verleidelijke aroma’s en een mineralige toets. Heerlijk fruit met fijne zuren en subtiele vanille toets in de mond. Nu op dronk maar de wijn zal zich de komende 3-5 jaar ontwikkelen.
Fruitig. Elegant frambozen-, kersen- en pruimenfruit. Floraal. Rook, vlees, paprikapoeder en jeneverbes. De 25% Syrah komt er duidelijk uit. Zachte structuur.
Goud geel van kleur. In de neus gerijpt, complex en rijk van smaak met tonen van toast, walnoten, peer en rijp fruit. Zachte mousse met lang aanhoudende bubbels. Een karaktervolle champagne met veel elegantie.
In de neus elegant met aroma's van bloemen, licht kruidig, appel, grapefruit en toast. In de mond levendig, rond (botertje) met een fijne zuurgraad, complex in smaak maar toch elegant en fris. De afdronk is zuiver, licht mineraal en lang.
Een perfecte aperitief champagne voor alle gelegenheden! R de Ruinart kan ook gastronomisch ingezet worden bijvoorbeeld bij gebakken zeetong of zeevruchten.