Een harmonieuze wijn met aroma’s van citroen, grapefruit, hazelnoot en geroosterde amandelen. Een deel van de druiven is gefermenteerd op Frans eiken, de rest op RVS tanks. Dit zorgt ervoor dat de wijn zowel complexiteit als een aangename frisheid biedt.
In de neus aromatisch met rode en zwarte vruchten vermengd met kruiden. In de mond een fantastische wijn, zuiver en energierijk en tevens met een mooie structuur. De tannines zijn verfijnd en elegant. Kracht en verfijning gaan mooi samen in deze Moulis.
In de neus elegant met bloemen, licht kruidig en toast. Een levendige aanzet met frisheid en fruit. Complex maar goed in balans door een fijne zuurgraad. Bewaar in de kelder 3-5 jaar voor nog meer complexiteit.
Deze bleek-gele wijn heeft een kruidige neus met een medium tot hoge intensiteit, met daarin typische tonen van rijpe perziken, witte peper, peer en in mindere mate vers gemaaid gras. De smaak is breed en krachtig, eerder rijp dan fris met tonen van rijpe
Met bijna 60 hectare is Château Fombrauge de grootste Grand Cru Classé van Saint-Émilion. Het draait al eeuwen mee, maar maakte pas echt naam toen Bernard Magrez het château overnam en besloot de alomtegenwoordige Michel Rolland in te huren als consulta
De wijn is fris en energiek in de aanzet, een strakke structuur, ondersteund door een mooie ruggengraat van wit fruit en schillen van citrusvruchten. Minerale tonen en een zeer aanhoudende afdronk, die zowel zoetheid als ziltigheid met zich meebrengt. TOP
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
De kleur is dieprood en in de geur aroma van rijp fruit, chocolade en tabak. De wijn is stevig en vol, droog maar met een typisch licht zoete ondertoon van een Amarone.
Afkomstig van wijngaard Clos St Jean, een van de mooiste wijngaarden van de appellatie. Er zitten wijnstokken bij van 80 en 90 jaar oud.
De top Cuvee Exceptionele van Domaine du Vieux Lazaret wordt enkel in de beste jaren geproduceerd. Oogstjaar 2016 is een groot jaar in zuidelijke Rhône, deze wijn is nu op dronk maar heeft nog een enorm bewaarpotentie. Een feestje!
UP rosé is gemaakt van de druivensoorten Grenache Noir (30%), Cinsault (30%), Syrah (30%) en Rolle Alexis Cornu (10%). De druiven worden in de nacht geoogst om hun frisheid te behouden. Dezelfde wijnmakers als het befaamde Chateau de Berne.
Château Pédesclaux, Pauillac 2019