Magnum (1,5L) Lichtgekleurde rosé. In de neus vriendelijk met aroma's van frambozen en aardbei. In de mond is de Tramari een frisse, elegante rosé wijn. Evenwichtig en in balans. Een heerlijk zomers aperitief of begeleider van lichte gerechten en salades.
Blanc de Noirs, in dit geval een witte wijn gemaakt van blauwe druiven. Krachtiger, intenser dan andere cava's. Witte bloemen, rood fruit en strakke zuren. Gastronomische mousserende wijn: romig, delicaat en lang.
Reserva Blanc de Blancs. Geselecteerd fruit, 15 maanden rijping op zijn gistcellen. Super zachte mousse. Steenfruit, brioche, noten in de neus en mond. Echt gastronomische Cava.
De MiP (Made in Provence) Collection rosé heeft een lichtroze kleur met frisse impressies van citrusfruit, peer en rode bessen. De neus is expressief, vrij krachtig en elegant en de afdronk is lang met subtiele kruidigheid.
Robijnrood van kleur met een paarse gloed. In de neus verleidelijk met aardbeien, zwarte bes. Bloemen als irissen en rozen. Rode bessen, cranberries, kersen en rabarber. Verfrissende zuren en prettige tannines. Mineralen.
De Els Pics van Mas Alta heeft een frisse geur met aroma van koffie, cacaobonen en pruimen. Volle ronde afdronk van kersen en donker zacht fruit. Gemaakt van 60% Grenache Noir, 35% Carignan en 5% Cabernet Sauvignon.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Prachtige, aromatische neus boordevol vers fruit en lentebloemen. In de mond ingetogen kracht die hand in hand gaat met verfijning, verfrissende zuren en een sappige, ziltige, minerale afdronk.
Gemaakt van 70% Albariño, 23% Caiño Blanco,7% Loureiro. Zeer aromatisch en elegant. Frisse zuren en een smaakvolle fruitige afdronk.
Een intense, diepe, donkere kleur. Bomvol donkere pruimen, zwarte en rode bessen, kruidnagel iets eucalyptus en wat vanille. Rijk maar elegant. Met stevige, fluwelige tannines die garant staan voor een fantastische ontwikkeling in de fles.
UP rosé is gemaakt van de druivensoorten Grenache Noir (30%), Cinsault (30%), Syrah (30%) en Rolle Alexis Cornu (10%). De druiven worden in de nacht geoogst om hun frisheid te behouden. Dezelfde wijnmakers als het befaamde Chateau de Berne.
Fraaie Chablis met wit fruit aangevuld met citrus en mineraliteit van de kalksteen ondergrond. De wijn rijpt op de gistcellen ('sur lie') gedurende 10 maanden. Dit maakt de wijn zachter en geeft de wijn extra complexiteit mee.
Primitivo en Negroamaro. De neus geurt intens en complex naar pruimen, rode jam en specerijen zoals vanille. De wijn is intens in de aanzet, rijk en zacht met een lange afdronk.