Robijnrode kleur. In de geur kersen, drop en kruiden. In de mond een volle wijn met tonen van blauwe bessen die gepaard gaan met een lange afdronk. Gemaakt van Grenache & Syrah. Lekker bij stoofschotels of wild gerechten.
Goudgeel van kleur. In de neus aroma's van tropisch fruit, (nieuw) hout en vanille. In de mond complex, vol en vet met aroma's van rijp tropisch fruit, geroosterd brood en karamel. Voor de liefhebber van een stevig glas wit!
Een Albariño met een fijne fruitintensiteit met abrikozen, perziken en rijp exotisch fruit. Aangevuld met wat frisse limoenen. Ook in de mond een mooie frisheid, een sprankelende mineraliteit en een lange afdronk.
Een deel van de wijn ondergaat een rijping op Frans en Amerikaans eiken voor 9 maanden, waarvan 30% nieuw. Volle wijn met tonen van noten, cacao, kaneel, ceder en gedroogde bessen. De tannines geven de wijn een bite. Zwarte bes, cassis, viooltjes, cacao e
Afkomstig uit de Vallée du Rhône, op bodems met keien, gravel en kalksteen. De druiven worden heel vroeg in de ochtend geplukt om frisheid te behouden. De druiven worden geperst en vergisten vervolgens in RVS tanks. In de geur abrikozen, perzik, mango
Half flesje (0,375L). Amberkleurig. Complex met gekonfijte citrusschillen en zoete specerijen. Gelaagde wijn. Pruimen, eau-de-vie, oranjebloesem en specerijen. Heerlijk bij brokkelkaas met walnoten.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Na de oogst ondergaan de druiven een gisting met regelmatig overpompen om meer kleur en tannines te verkrijgen. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur. Daarna ondergaat de wijn een rijping van 6 maanden op Frans en Amerikaans eikenhout,
Afkomstig van twee percelen in de Languedoc: Belluguette en Crès Ricards. Het klimaat is er mediterraan. Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne, Vermentino, Viognier
Picpoul de Pinet is doorgaans de wijn voor mossel, schaal en/of schelpdieren. De Picpoul Prestige is qua stijl anders: door de 6 maanden houtrijping krijgt de wijn een rond en romig karakter. Rijp citrus fruit, aangename zuren en lichte vanille toets.
Voor deze chardonnay gebruikt ENATE de druiven van slechts één wijngaard, in het kadaster bekend als n° 234, vandaar de naam. De 234 is heerlijk fris, mineraal en met smaaksensaties van appel, perzik en exotisch fruit maar ook een hint van wilde venkel.
Stefano Perrone is een bijzondere wijnmaker met een duidelijke visie. Dit buikflesje ziet er niet alleen geweldig uit, de inhoud is ook fraai: typische fruitigheid van de Barbera druif, soepel, sappig en toch vol van smaak!
Chateau d'Astros AMOUR is biologisch gemaakt van Grenache, Cinsault en Tibouren. Zalmroze van kleur, elegant in de neus en complex in smaak met aroma's van witte bloesem, rood fruit, grapefruit en een volle en lange finale. Rond en romig in de mond maar m