Riesling 'Vom Kalk' Kallstadt 2020. Vergisting in RVS en in grote houten vaten. Een Riesling met concentratie, mineraliteit en aangename zuren.
Strogeel van kleur. In de neus fijn en intens. Citroenschil, peer en witte perzik. In de smaak frisheid en elegantie, maar ook rijk en mooie zuren en mineralen. Veel lengte en een zeer verrassend glas Pinot Grigio!
De druiven worden vergist in gebruikte, eikenhouten vaten uit Condrieu. Daarna rijpt de wijn 20 maanden in dezelfde vaten. Deze Jura-wijn is gemaakt in een niet-oxidatieve stijl (‘ouillé’). Qua stijl gemaakt als een Bourgogne!
Expressieve wijn met tonen van exotisch fruit en citrus. De gisting vindt plaats in RVS tanks op een gecontroleerde temperatuur. Daarna krijgt de wijn een korte houtrijping. Leuk op magnum formaat!
Fruitige wijn met tonen van (gekonfijte) citroenschil, witte perzik en mandarijn. Ook tonen van bloesem. Zuivere en verfijnde Riesling met mooi gedefinieerde fruittonen. Lekker bij een gebakken sliptong met een scheutje citroen erover.
In de geur rode appel, citroenschil, perzik. Ook specerijen. Levendige, opwekkende Riesling met veel energie. Substantieel. Minerale ondertoon.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Een ronde en fruitige wijn met lichte tonen van citrus en abrikoos, en een tikje honing. De wijn wordt gevinifieerd op roestvrijstalen cuves, om het fruitige karakter zoveel mogelijk tot uitdrukking te brengen. Een zuiver glas Chardonnay!
Blanc de Noirs, in dit geval een witte wijn gemaakt van blauwe druiven. Krachtiger, intenser dan andere cava's. Witte bloemen, rood fruit en strakke zuren. Gastronomische mousserende wijn: romig, delicaat en lang.
Reserva Blanc de Blancs. Geselecteerd fruit, 15 maanden rijping op zijn gistcellen. Super zachte mousse. Steenfruit, brioche, noten in de neus en mond. Echt gastronomische Cava.
Gemaakt van 70% Albariño, 23% Caiño Blanco,7% Loureiro. Zeer aromatisch en elegant. Frisse zuren en een smaakvolle fruitige afdronk.
Fraaie Chablis met wit fruit aangevuld met citrus en mineraliteit van de kalksteen ondergrond. De wijn rijpt op de gistcellen ('sur lie') gedurende 10 maanden. Dit maakt de wijn zachter en geeft de wijn extra complexiteit mee.
In de mond biedt deze Chardonnay een perfecte balans tussen frisheid en rijke textuur. Sappige peren en citrusvruchten domineren de smaak, terwijl de aanwezigheid van getoast eiken een aangename complexiteit en een zijdezachte afdronk toevoegt.