Goud geel van kleur. In de neus noten, brioche en veel tropisch fruit (ananas, mango). In de mond vol, romig en toch verfijnd met tonen van tropisch fruit (ananas, mango), citrus, hazelnoten en vanille.
Een dorstlessende crémant uit de Bourgogne met een fijne, zachte mousse. Bleekgeel van kleur en met allerlei geel fruit, citrus en subtiel wat briochedeeg in de geur. Verfrissend, sappig en romig tegelijk. Met een heerlijke afdronk vol fruit.
Licht geel van kleur. In de geur veldbloemen, kamille, irissen en vlierbloesem. In de mond zeer elegant, mooi droog en gebalanceerd. Aroma's van citrus, appel en amandelen. Zomers glas wijn gemaakt van de Garganega druif en laag in alcohol (12/12,5%).
Fris en levendig met een elegante mousse, iets bloemige tonen, rijpe peer, appel en perzik.
Goudgeel van kleur. In de neus aroma's van tropisch fruit, (nieuw) hout en vanille. In de mond complex, vol en vet met aroma's van rijp tropisch fruit, geroosterd brood en karamel. Voor de liefhebber van een stevig glas wit!
Een Albariño met een fijne fruitintensiteit met abrikozen, perziken en rijp exotisch fruit. Aangevuld met wat frisse limoenen. Ook in de mond een mooie frisheid, een sprankelende mineraliteit en een lange afdronk.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Afkomstig uit de Vallée du Rhône, op bodems met keien, gravel en kalksteen. De druiven worden heel vroeg in de ochtend geplukt om frisheid te behouden. De druiven worden geperst en vergisten vervolgens in RVS tanks. In de geur abrikozen, perzik, mango
Afkomstig van twee percelen in de Languedoc: Belluguette en Crès Ricards. Het klimaat is er mediterraan. Grenache Blanc, Marsanne, Roussanne, Vermentino, Viognier
Picpoul de Pinet is doorgaans de wijn voor mossel, schaal en/of schelpdieren. De Picpoul Prestige is qua stijl anders: door de 6 maanden houtrijping krijgt de wijn een rond en romig karakter. Rijp citrus fruit, aangename zuren en lichte vanille toets.
Voor deze chardonnay gebruikt ENATE de druiven van slechts één wijngaard, in het kadaster bekend als n° 234, vandaar de naam. De 234 is heerlijk fris, mineraal en met smaaksensaties van appel, perzik en exotisch fruit maar ook een hint van wilde venkel.
Goudgele kleur met aroma's van rijp tropisch fruit en witte perzik. Een mooie balans in de mond en een minerale afdronk, lichte vanille tonen en veel lengte. De wijn krijgt 8 tot 9 maanden houtopvoeding en kan het beste gedronken worden op 12°C.
Anna de Codorníu kwam voor het eerst op de markt in 1984 en staat bekend om elegante Cava's in zijn puurste vorm. Uitstekend als aperitief. Citrus, Tropisch fruit en duidelijke hint van toast en brioche. Romig mondgevoel en strak droge afdronk.