In de geur peer, citrus, bloemen, citroencrème, havermout en marsepein. In de mond redelijk volle wijn met geconcentreerde tonen van citrus, levendige zuren en steenachtige mineraliteit.
Neus die zich intrigerend ontwikkelt in het glas. Meloen, ananas, limoen en een vleugje honing bevestigen de elegantie en volheid. De smaak heeft verse fruitindrukken van kruisbes, kweepeer en perzik, met die pittige mineraliteit op het einde in de afdron
Masson-blondelet, Sancerre Blanc 'Thauvenay' 2023
De smaak is fluweelzacht en perfect in balans, met een schitterende frisheid en een lange, elegante afdronk. Ideaal bij foie gras, blauwaderkazen of desserts op basis van fruit. Een klassieke Sauternes van uitzonderlijke kwaliteit en bewaarpotentieel.
Wijn met een subtiel accent op het fruit. Mooie mineraliteit en frisse zuren. Aangename en evenwichtige mondstructuur. Nu op dronk maar bewaar in de kelder 3-5 jaar voor meer complexiteit.
In de neus heel licht rokerig, romig en vol fruitig. In de mond rijpe gele appel, kweepeer, abrikoos. Een evenwichtig glas met zowel een mooie rijpheid, vulling als fruit, lange finale en een ingetogen kruidigheid.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
De Pouilly-Fumé van De Ladoucette is een verfijnde Loire-wijn, gemaakt van 100% Sauvignon Blanc. Deze elegante wijn kenmerkt zich door frisse aroma's van citrus, groene appel en subtiele minerale tonen. Met een levendige zuurgraad en een lange, frisse afd
Afkomstig van de Premier Cru-wijngaard Fourchaume in Chablis. De bodem bestaat uit het kenmerkende kimmeridgien, een mengsel van klei, kalk en fossiele schelpdieren. De wijnstokken zijn tussen de 29 en 76 jaar oud. De gisting vindt plaats op een gecont
Intense fruitigheid met kruidige tonen. In de mond een Riesling met veel karakter. De Feuerlay-wijngaard werd voor het eerst vermeld in 1605. De combinatie van lössklei op leisteen levert complexe en volle Rieslings die nog steeds een fraaie zure frisheid
Prachtig samenspel tussen fruit, hout en zuren. De neus is complex en gelaagd met aroma’s van noten, boter, frisse citrus, rijp geel fruit en kruidigheid. Harmonieus en complex van smaak met mineraliteit, fijne zuren en mooie structuur door de lie-rijping
De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 15% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter en geeft de wijn extra complexiteit mee.
Rijke wijn, vol fruit, licht getoast en mineralig. De gisting vindt plaats op een gecontroleerde temperatuur in RVS tanks. Daarna rijpt de wijn op de gistcellen ('sur lie') gedurende 12 maanden, waarvan 20% in eikenhouten vaten. Dit maakt de wijn zachter