De 100% Barbera druiven rijpen 12 maanden in kleine nieuwe Franse eikenhouten vaten. In de geur donkerrood, rijp fruit, bijna zwoele tonen. Zeer elegant van structuur, met een perfecte balans tussen het fruit, de tannine en finesse.
Diepdonkere kleur. Een verleidelijke neus van peper, gedroogde kruiden en cassis-aroma's. Medium body in de mond met sappige smaken van kersen, pruimen en frambozen. Prima zuurgraad en soepel geïntegreerde tannines voor de nodige spanning op het eind.
Robijnrode kleur. In de geur complex met viooltjes en rood fruit, aangevuld door een pepertje en vanille van de rijpen op eikenhout. In de smaak robuust, krachtig, maar tegelijk ook elegant. Een bijzondere wijn met spanning en balans.
De kleur is robijnrood met een paarse gloed. In de neus fruitig en 'spicy'. Aardbeienjam. Zwarte peper. Bloemen. In de smaak elegant, fris en gebalanceerd. Frambozen, rode bessen. Irissen. Rode bietjes. Kalk.
De Ca'de'Rocchi 'Monterè' 2019 is robijnrood. In de geur amarenenkersen, pruimen, kruiden en balsamico. Levendige, volle smaak met lichte tonen van hout, zachte tannines en een lange afdronk. Een Ripasso +, gemaakt van Corvina, Rondinella en Molinara.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Diepe kersenkleur met aroma’s van rood fruit, aalbessen, veenbessen, zoethout en toast. Zeer Atlantisch van karakter met een mooie mineraliteit. De afdronk is zeer lang met hints van geroosterde hazelnoot.
Complex, vol met gedroogd fruit in de smaak met zachte, ronde tannine. In de neus en mond rijp gestoofd fruit; pruimen, bramen. Ook tonen van het hout, karamel, mokka en vanille. Voor de liefhebber van een stevig glas.
Helder en licht robijnrode kleur. In de neus kersen, granaatappel, viooltjes en eucalyptus. In deze Nebbiolo wijn is duidelijke te proeven dat Manzone zich heeft laten inspireren door de Bourgogne wijnen.
Afkomstig uit Vacqueyras uit de Vallée du Rhône. Château du Trignon beschikt over vier terroirs, van kiezel- tot zandbodem.
Na de oogst volgt een schilweking van 15 dagen. Hierna worden de druiven op gecontroleerde temperatuur vergist in RVS. Na de vergisting rijpt de wijn 12 maanden op kleine barriques en grote foeders van 30 tot 50 hl. Daarna rijpt de wijn nog zo'n 6 tot 9 m
Robijnrode kleur. In de neus kersen, bessen en een hint vanille. Volle wijn met stevige, maar zachte tannines, veel fruit en een lange afdronk. De wijn rijpt 18 maanden op Frans eikenhout, waarvan de helft nieuw.