Intense aroma’s van rijp rood fruit kersen en pruimen, chocolade en specerijen in de neus. In de mond vol en rijk, gevolgd door een sappige, zachte en lange afdronk. Gemaakt van het Gran Trio uit de regio Puglia: Negroamaro, Malvasia Nero en Primitivo.
Robijnrood van kleur met paarse tinten. Intense aroma's van pruim en kersen. Kruidig, met rozemarijn en vanille geuren. Een sappige en vriendelijke wijn, vol en toch zacht en in balans. Hartige voorgerechten, rood vlees en gerijpte kazen.
Robijn rode kleur, in de neus rijp zwart fruit: bessen, braam maar ook kruiden en specerijen. Aromatisch en sappig in de mond met subtiele tannines en complexiteit.
Diep robijnrode kleur. In de geur komt er van alles los: veel rijp rood en zwart fruit (aardbei, kersen, frambozen, bramen en zwarte bessen), maar ook de invloed van het houtgebruik (vanille, karamel, mokka, wat tabak en leer).
Robijnrode kleur. In de geur rode bessen, kersen, vanille, kruidnagel. In de mond een zwoel, chocola, gedroogde pruimen. Intens en warm, goed fruit, stevig, sappig, zoetje.
Helder licht rode kleur. In de neus kersenfruit, kruiden en vanille tonen van de houtrijping op Frans eiken. In de mond gul en vlezig fruit (kersen) met een aangename zuurgraad en niet te veel tannine. Temperatuur advies licht gekoeld 14-16 graden.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Robijnrode kleur. In de neus intens met verleidelijke aroma's en smaken van zwarte bessen, bramen, zoethout en toast (12 maanden houtrijping). Alles omlijst door goed geïntegreerde tannines. Rond en verrassend lang in de mond, met een sappige afdronk.
Zacht, rond, sappig én karaktervol met aroma's van rijp rood fruit, specerijen, cederhout en vanille. Na de vergisting in roestvrijstalen tanks rijpt de wijn vier maanden in Amerikaanse eikenhouten vaten en aansluitend nog zes maanden op fles.
Diep paars-rode wijn met in de neus tonen van rijp, rood fruit en tabak. De smaak is vol, met krachtige maar rijpe tannines en tegelijkertijd sappig en evenwichtig.
Een assemblage van Grenache noir, Mourvèdre en Syrah (G.S.M.). In de neus kruidig met aroma van donker fruit. In de mond sappig en vol van smaak.
Na de oogst volgt een schilweking van 15 dagen. Hierna worden de druiven op gecontroleerde temperatuur vergist in RVS. Na de vergisting rijpt de wijn een aantal maanden op kleine barriques en grote foeders van 30 tot 50 hl. Daarna rijpt de wijn nog een aa
Kersenrode kleur. In de neus zijn er tonen van rijp fruit (zwarte bessen en kersen) die goed geïntegreerd zijn met aroma's van de houtrijping (toast). In de mond is dit een fluweelzachte wijn met een goede structuur en een goed fruitgehalte en fraaie zure