Robijnrood. In de geur rijp fruit, bessen en kersen. In de mond fruitig met indrukken van kruiden, aangename body, zachte tannines. Vriendelijk.
40% Primitivo, 30% Malvasia Nera en 30% Negroamaro. In de neus aroma's van rijpe kersen en pruimen, chocolade en specerijen. De aanzet is vol en rijk, gevolgd door een sappige, zachte en lange afdronk. Daarna rijpt de wijn gedurende 4 maanden in barrique
Diep robijnrode kleur. In de neus kruiden en zwart fruit; bramen en bessen. Frisse aanzet met rijke smaken in de mond, medium body en toch complex in zijn smaken. Blend Carignan, Syrah en Mourvèdre. 60% houtrijping op Frans eikenhout/ 40% rijpt in RVS ta
Intense aroma’s van rijp rood fruit kersen en pruimen, chocolade en specerijen in de neus. In de mond vol en rijk, gevolgd door een sappige, zachte en lange afdronk. Gemaakt van het Gran Trio uit de regio Puglia: Negroamaro, Malvasia Nero en Primitivo.
Robijnrood van kleur met paarse tinten. Intense aroma's van pruim en kersen. Kruidig, met rozemarijn en vanille geuren. Een sappige en vriendelijke wijn, vol en toch zacht en in balans. Hartige voorgerechten, rood vlees en gerijpte kazen.
Robijn rode kleur, in de neus rijp zwart fruit: bessen, braam maar ook kruiden en specerijen. Aromatisch en sappig in de mond met subtiele tannines en complexiteit.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Diep robijnrode kleur. In de geur komt er van alles los: veel rijp rood en zwart fruit (aardbei, kersen, frambozen, bramen en zwarte bessen), maar ook de invloed van het houtgebruik (vanille, karamel, mokka, wat tabak en leer).
Robijnrode kleur. In de geur rode bessen, kersen, vanille, kruidnagel. In de mond een zwoel, chocola, gedroogde pruimen. Intens en warm, goed fruit, stevig, sappig, zoetje.
Helder licht rode kleur. In de neus kersenfruit, kruiden en vanille tonen van de houtrijping op Frans eiken. In de mond gul en vlezig fruit (kersen) met een aangename zuurgraad en niet te veel tannine. Temperatuur advies licht gekoeld 14-16 graden.
Robijnrode kleur. In de neus intens met verleidelijke aroma's en smaken van zwarte bessen, bramen, zoethout en toast (12 maanden houtrijping). Alles omlijst door goed geïntegreerde tannines. Rond en verrassend lang in de mond, met een sappige afdronk.
Zacht, rond, sappig én karaktervol met aroma's van rijp rood fruit, specerijen, cederhout en vanille. Na de vergisting in roestvrijstalen tanks rijpt de wijn vier maanden in Amerikaanse eikenhouten vaten en aansluitend nog zes maanden op fles.
Diep paars-rode wijn met in de neus tonen van rijp, rood fruit en tabak. De smaak is vol, met krachtige maar rijpe tannines en tegelijkertijd sappig en evenwichtig.