Robijn rode kleur. In de geur zoethout, viooltjes, rijpe kersen en bramen. Vol van smaak, licht bitter (als chocolade), tonen van donker fruit en zoethout. Afkomstig van de wijngaard "Capitel della Crosara" in het hart van de Valpolicella.
La Dame de Montrose 2019. De 2e wijn van Chateau Montrose drinkt nu al geweldig, 2019 is open en klaar om te drinken. Levering binnen 3-5 werkdagen.
Een samenstelling van nebbiolo, barbera en merlot. Vol en complex, maar rond en sappig met aroma's van viooltjes, aardbei, kers, pruim, subtiele tonen van saffraan en een lange afdronk.
Helderrood van kleur met kruiden en cederhout in de geur. De wijn rijpt 41 maanden op Amerikaanse eiken vaten. Een complexe en soepele smaak met vanilletonen maar ook weer mooie kruidigheid. Lange afdronk.
Helder robijnrood van kleur. In de neus kersen, rozen, aarde, leer, specerijen en salie. Rijk en krachtig. Tegelijkertijd harmonieus en zacht. Oogstjaar 2016 is groots en heeft een enorm bewaarpotentieel!
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Bodegas Mas Alta, 'La Basseta' 2019. '100% garnacha aged for 16 months in French oak barrels (1 and 2 years old) and aged for a second time for 12 months with 50% of the wine in cement and the other 50% in foudre.'
Argiano, Brunello di Montalcino 2016.
Argiano, Brunello di Montalcino 2013.
Fruitig. Elegant frambozen-, kersen- en pruimenfruit. Floraal. Rook, vlees, paprikapoeder en jeneverbes. De 25% Syrah komt er duidelijk uit. Zachte structuur.
Intens granaatrood van kleur. In de geur vers fruit, rode bessen, vanille, chocolade, aarde en kruiden. In de smaak geconcentreerd. Levendige, aanwezige, maar ronde tannines. Krachtig. Bewaarpotentie 2024-2035.
Paarsrood van kleur. In de geur bramen, cassis, pruimen, zoethout, wierook, tabak en hout. Geconcentreerd in smaak met tonen van donker fruit, chocolade en soepele tannines. Negen maanden houtrijping in Frans eikenhout, waarvan twee derde nieuw.