Helder robijnrood van kleur. In de neus kersen, rozen, aarde, leer, specerijen en salie. Rijk en krachtig. Tegelijkertijd harmonieus en zacht. Oogstjaar 2016 is groots en heeft een enorm bewaarpotentieel!
Bodegas Mas Alta, 'La Basseta' 2019. '100% garnacha aged for 16 months in French oak barrels (1 and 2 years old) and aged for a second time for 12 months with 50% of the wine in cement and the other 50% in foudre.'
Argiano, Brunello di Montalcino 2016.
Argiano, Brunello di Montalcino 2013.
Fruitig. Elegant frambozen-, kersen- en pruimenfruit. Floraal. Rook, vlees, paprikapoeder en jeneverbes. De 25% Syrah komt er duidelijk uit. Zachte structuur.
Intens granaatrood van kleur. In de geur vers fruit, rode bessen, vanille, chocolade, aarde en kruiden. In de smaak geconcentreerd. Levendige, aanwezige, maar ronde tannines. Krachtig. Bewaarpotentie 2024-2035.
- Heeft u een vraag? Neem contact met ons op.
- Telefoon: +31(0)646212093
- Email: [email protected]
Paarsrood van kleur. In de geur bramen, cassis, pruimen, zoethout, wierook, tabak en hout. Geconcentreerd in smaak met tonen van donker fruit, chocolade en soepele tannines. Negen maanden houtrijping in Frans eikenhout, waarvan twee derde nieuw.
Robert Parker 97 Wine Spectator 95 James Suckling 96 Vinous 96
Kracht en verfijning. De wijn intrigeert en is zeer gelaagd: van zwarte bessen tot viooltjes en tabak, van rode bessen en vijgen tot witte peper en graniet. De wijn is medium vol en intens, tannines subtiel en een enorme afdronk met een stevige structuur.
Oogstjaar 2003 had een warm groeiseizoen. De wijn is weelderig, bijna fluweelzacht met mooie donkere tonen waarin hout, zwart fruit en tannine een prachtig geheel vormen. Een feest om te drinken en in grote jaren decennia houdbaar.
Diep granaatrood van kleur. In de neus kersen, rozen, specerijen. In de mond intens en gebalanceerd. Goede structuur en lengte.